250gm butter
300gm tepung gandum
100gm tepung jagung
1 biji telur
pewarna ijau
inti
kurma potong 3 panjang2
hiasan
gula kaster
cara-caranya...
pukul telur sehingga berbuih masukkan butter pukul sehingga sebati...masukkan tepung perlahan-lahan....dan uli sehingga menjadi doh.... ambil doh sebesar guli dan masukkan kurma ditengahnya.. dan uli ditapak tangan sehingga menjadi bentuk kurma..heehheh.... setelah siap masak dengan kepnasan 180 darjah C selama 20 minit atau kekuningan.....
Selamat Mencuba
untuk tempahan
RM20.00 50 Biji
Cute jer biskut ulat bulu neh... nak buat raya lambat lagi neh. hehe
ReplyDeleteheheh...test jak untuk makan2..sedap nie...senang jak nak buat...simple n sedap lagi tau...jangan xcuba...
ReplyDeleteboleh guna ke putih telur? bukan keras ke kalau guna putih telur
ReplyDelete